Automatiseret hosting live Beta

Så er vores hosting manager endelig ved at være klar til brug, vi køre på nuværende tidspunkt vores hosting del i Beta der er stadig nogle tekster his og der, som mangler at blive finpusset og vi mangler stadig at få smidt et pænere look på hele platformen.

 

Fordelen ved det nye hosting system er blandandet at fornyelse nu er blevet automaticeret således at der vil blive sendt en mail ud tideligt nok til at betaling kan ske uden ophold i vores service, udeligere er der også koblet “reminders” på så der ikke længere er nær så stor risiko for at en betaling bliver glemt. Vi arbejder på at få betalings processen til at ske automatisk ved fornyelse, således at der bare kommer en mail ud x dage før betalingen vil blive trukket. På den måde slipper i for at skulle røre en finger medmindre i mod forventning vil stoppe en service.

 

Det bliver fremadrettet også muligt at opgradere sin hosting pakke hvor den nye pakke vil have effekt så snart betalingen er bekræftet. Dette gælder også for nye pakker, som der automatisk vil blive oprettet. Dette betyder at ventetiden nu kommer ned i nærheden af 5 minutter for langt de fleste betalinger.

 

Vi håber at med vores nye system at kunne hjælpe endnu flere med at få deres hjemmeside og mails op at køre, med mindst muligt bøvl. Vi vil løbende tilføje ydeligere funktioner som vil gøre dagligdagen nemmere.

 

Platformen kan tilgåes via Hosting linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *