Server hastigheds opdatering

Vi har opdateret nogle af vores instillingere på serverne, så nu skulle server respons tid være reducret og generalt halstighed skulle være forbedret. Vi ser specielt forbedringer på de wordpress sider som der er hosted ved os.

 

På denne side har det betydet at vi nu ser “first byte” tider på under 200ms som Google speedtest mener er max for en side som skal gå efter en 100/100 hastigheds score.

 

Google speedtest kan går ind og tester en hjemmeside på en masse parametere for at vurdere om hvor lang tid det vil tage at åbne en given hjemmeside på en normal computer og en mobiltelefon. Denne score har en indvirkning på din SEO score da en det over mange test er bevist at brugerne bliver utålmodige hvis en side er for lang tid om at blive vist, det betyder at hvis din hjemmeside er for langsom så vil der være mange brugere som enten ikke når at komme helt ind på din hjemmeside, eller også vil de forlade den med det samme. Dette betyder at du får en høj “bounce rate” hvilket Google ser som om at din hjemmeside ikke havde noget relevant indhold iforhold til hvad du søgte efter. Derfor vil vi arbejde videre med at forbedre server performance løbende på systemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *