Opgradering af hastigheden på serverne

Opgradering af hastigheden på serverne

Vi har i noget tid kigget på et alternativ til den web-server som vi på nuværende tidspunkt køre med. Derfor har vi testet en del og er nu kommet frem til at vi vil skifte over til at bruge LiteSpeed som er en “drop-in” erstatning til Apache. Ud over bedre hastighed så tilbyder LiteSpeed også højere sikkerhed.

Sammen med LiteSpeed følger der også adgang til LiteSpeed Cache til WordPress som ifølge test er endnu bedre end WP Rocket, W3 Cache og liggende caching systemer.

 

Hvad betyder det for mig?

Opgraderingen skulle kun have den effekt at din hjemmeside kommer til at køre endnu hurtigere! Skulle du mod forventning løbe i problemer efter opgraderingen så skriv endelig til vores support. (benjamin@karlog-it.dk)

Yderligere vil opgraderingen betyde at hjemmesiden vil stå stærkere mod mange brugere da LiteSpeed er mere effektiv og stabil.

 

Vælger du at bruge LiteSpeed Cache så husk at slå dine andre caching plugins fra da det aldrig er en god idé at have flere plugins som gør det samme. Yderligere er det altid en god idé at tage en backup før man går igang med at rode for meget med caching plugins da der altid er en risiko for at noget går galt. (Er uheldet ude og du har glemt at tage en backup så husk at vi tager en backup for dig hver nat!)

 

Der kan læses mere om LiteSpeed og deres benchmarks her: https://www.litespeedtech.com/benchmarks/wordpress

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *